У когось душа – оркестр...

У когось душа – оркестр...
У когось душа – оркестр,
У когось – одненька скрипка,
Хтось любить симфоній жести,
Хто нот невелику дрібку,
Хтось смуток в собі тримає,
Хтось радості сипле жмені,
Чом той, хто того не має,
Постійно стирчить на сцені?