На берегах священної ріки...

На берегах священної ріки...
На берегах священної ріки,
Де чистотою хвалиться латаття,
Застигли в нескінченності віки,
І в небо чад устромлює багаття.
Тут все уже було і знов буде:
Дощі, що з океану носять хмари,
Прийдешнє, що з минулого росте,
Та круговерть невпинної сансари,
Вночі холодні дивляться зірки,
До пам’яті торкається магічність,
На березі священної ріки,
Яка змиває імена у вічність.