Я дуже люблю пензлики дерев...

Я дуже люблю пензлики дерев...
Я дуже люблю пензлики дерев,
І голубу небесну нескінченність,
Текучий час дороги без перерв,
Смарагдову полів благословенність.
І як в полях, що хмари підпира
Горбатими хребтами мезозою,
Червоний день потроху догора,
І плаче за перейденим росою.