А де подівся той владика...

А де подівся той владика...
А де подівся той владика,
Який кричав, що має світ?
Кого тепер до себе клика?
Куди його згубився рід?
Хто чув тепер його закони?
Де полонених ручаї?
Його відважні легіони
Які захоплюють краї?
Де гнів його? Де слави сила?
Дух перемог куди забрів,
Якщо лишилася могила
Й короткий напис «Цар царів»?