Під променями давньої звізди...

Під променями давньої звізди...
Під променями давньої звізди,
На кульках циркулюючих планет,
Хорошим словом платять за труди,
А не лише жовтавістю монет.
І хоч туди не ходять кораблі,
І жоден не прокладено маршрут,
Ніколи не шкодуйте добрих слів,
Такі слова цінуються і тут.