Твоє

Така мішанина
Цей світ летить
А гальма - то зайва річ
 
Одна половина
Тебе хранить
А інша - кидає в ніч
 
Хто ти є сьогодні
Чи ти - є ти
Пізнаєш себе авжеж
 
Коли до безодні
Усі мости
А в неї немає меж
 
 
Твоє - це твоє
Твоє - це твоє
Цей рай
Це пекло
Це є
Твоє - це твоє
Твоє - це твоє
Твій рай
Та пекло -
Ти є
 
 
Пожежа - коли є
Лиш ти та час
А решта - звичайна скра
 
І сонце не гріє
Вже в котрий раз
Бо ще не скінчилась гра
 
Хто ти є сьогодні
Чи ти - це ти
Пізнаєш себе авжеж
 
Коли до безодні
Усі мости
А в неї немає меж
 
 
Твоє - це твоє
Твоє - це твоє
Цей рай
Це пекло
Це є
Твоє - це твоє
Твоє - це твоє
Твій рай
Та пекло
Ти є
12.06.2018.