Третя планета

Третя планета

Аудиозапись

Третя планета...
А скільки мільйонів таких!
Скільки в безмежному просторі
незбагненного
 
Зорі, комети,
сузір'я та мрії про них
мить невагома на острові
нескінченного.
 
Що - неважливе,
а що - неоцінене ще,
світам майбутнього варто
знайти розгадки цього
 
Віра в можливе -
то вічне розмінне кліше,
жарти заради жартів,
гра у сліпого Бога...
 
Поза межами сну,
за хвилину від Землі
нема нічого про нас,
нема нічого земного.
Пригадаймо ту весну,
де ми ще зовсім малі,
де зупиняється час,
де ми є все і нічого...
 
Третя планета...
У всесвіті скільки таких!
Ми справді вдома, або то так
лише здається?
 
Падіння, взлети
палаючих долей людських,
є ще щось глибоко в серці,
що не продається.
 
Що - неважливе,
а що - неоцінене ще,
світам майбутнього варто
знайти розгадки цього
 
Віра в щасливе
та вічно незмінне кліше,
жарти заради жартів,
гра у сліпого Бога...
 
Поза межами сну,
за хвилину від Землі
нема нічого про нас,
нема нічого земного.
Пригадаймо ту весну,
де ми ще зовсім малі,
де зупиняється час,
де ми є все і нічого...
21.12.2017