Злива

Аудиозапись

Чорні хмари над містом
сила страшенна жене,
вітер з шаленим свистом
кличе, шукає мене:
"Хлопче, не спи-но, друже,
хто зрозуміє окрім...
Сумно на серці дуже,-
чуєш емоцій грім?.."
 
Злива - то сльози, легше.
Пахне озоном світ.
Я помираю вперше,-
маю я літ та літ!
Гірко, бо слів порожніх -
наче води в ріці.
Бачив в очах у кожних
сльози такі ж оці...
16.06.2018.