Трохи не так

Аудиозапись

Послухай, трохи не так
дверима гримай,
а спробуй втримай.
Та й похибка - то є знак.
До чого все це,
коли не в серце...
 
У тебе - повні спогадів листи,
а в мене - я, душа моя та спалені мости.
Ми - там, десь у минулому житті -
замріяні, закохані, відкриті та прості.
 
Послухай, це ще не все,
що б я хотів би
і тим горів би.
Що завтра нам принесе -
в тобі лунає
і теж минає...
 
І я не забуваю погляд твій,
і ти не можеш позабути той наш буревій.
Напевне, іншими не станем ми...
Ти - світла тінь, всього лиш тінь холодної зими...
08.04.2018.