Шэ есця в мынэ остра зброя!
Ты но до мынэ дотронься
Всё ведь колыся выjдэ со строя.
І ек товді запечатлёвываj
Ножкы хваjнынькы да грудкы,
Ах, ты міj дурныj!
Ну, колысь жэ j віно пудхлёбыВаль.
І Валю зус3в особенну.
А то, ну, куды быс снімк.
Не, трэ шэ Sonyшк.
А ведь доламав добрынько
О гэту стару колдобыну.
Да нет жэ – ты шо, ля мні
Щэ j жыць запрытыш?
І пытаjімо: так сколько жа? –
Ах, ты! Подывы на чобота!
Ну, на щэ с пару чобіт:
Якы дэ твоjі?
На портфылі шэ зо 3, Кіць! –
Дак шо гэто? Дэ тоj коб но...
Ну, ны гэткыj якыjсь тымныj.
Вот мы і проснысь.
І всі зрозумілы j сны.
І пошлы во ны сінко грыбті ш.
Ну, відаjім: так, літ с 7 жь
Щэ будзем касіць.
Да, прыд Господом
Чысты ш вроді бы-к.
Ны занадто Рачков запрог уж мног.
Да і согрышев спакваля –
Ек но та в хамута.
Но... прагнэ щэ ексь мамэнт
Захопыты якыj чуjДеjСн.
Хоть тут замест някыj хешк
ВыскоКваЕць женьк.
І вот Бадзыгон бородку сс3г.
Вэсь зов7, дзівісь, маладзік!
І емыща но на щоках
Вжэ шэпчуть: прощаj...
Щэ еблычка німбом вісять
Над молодычкыё, шо злігла аж:
Ах, Васілюнечка!.. Ды падымі!
І?.. Я впав на Казішк.
...а кругом ні душы.
Но подушычкы дьві.
Ну, Ангел навіяф но сны.
Бы j вота – стіхы.
...вот ровыр нысэцьця ж кудысь