Шанаванне. Ф7 трупам гарным.

Шанаванне. Ф7 трупам гарным.
Но ны Васьцы с Сухых Борів
 
Ах ты ж Господі! Всі повмыралы вж.
А радыты кому мні jіх? –
Шо такэе, ах, мыла маты? –
Ну. Да ек гэто... пырыодінь.
 
Бытто гэто вжэ jіх ісправыть.
Да j Хрыстос говорыв ля дыч,
Шо но j трэ коб покоjнік плакав
Шэ j за родычыj на тым світь.
 
Ну, от вдумаjтэсь: тіло ны з жабы j?
Ну, то нащо ж ёго ворушы, х!
Да закынь хоть ёго собакам.
Трохы пользы хоть од мясыщ.
 
Дэ ж бо в Індіі всэ но спальвають.
Ілі, выкынумшы вантробыщ,
Оставлеють пырыд ілбамы,
Раз уж гэтак труп заслужыв.
 
Рід міj праведныj! Род православныj!
Скількы ж быты вас в плэчы мні...
Ну, ныек ны чытають Махатмыj.
Да а хто ж гэто, Божэ міj.
 
Ведь Ісус-то був БогОМ ажны.
За собо а чого ны вслыдыв?
Не! Куда ты ля нам Архатыj
Некых странных росставыв скрізь.
 
Разве був Аполоніj Тіанскыj.
Чы Тырэза свята на Зымні.
1 раз но прыjшов хтось с палко ш.
І во всыпав но кошык слів.
 
В кажным хлопцэвы Біг опалае.
Ну, а в жінцы чого ны Він?
Дак вон, відіш, якась Колонтаjіха
Нам казала зь пра камуНызМ
 
Так і бЕмося но з жыдамы.
Так і лупымось на вэсь світ.
Бо ж дывытысь хатім на дзядыj.
А воны усі влад жылі сь.
 
Ув Жыліновы j мак траслы.
В Сарацыновы скот паслы.
Ну, там во, в выжарах, в корчі.
Дэ ж поділысь болота тьмы?
 
...ну, вот шо гэто ріжэ звір?
Чы тут будэ аж більш красотіщ?