На дно вас, Джокондка!

На дно вас, Джокондка!
Бо нафік ля путь красота
 
В каждоj голіночке – космос!
В кажныj травынцы ж кошмар.
Драты паетаму нада ш
Не Надек, шо сучкамы в клас.
 
От воны: всі на работе зь.
Коло плотів шо, трава?
Да гэто с пуд тост ны поjдэт!
А ну! Выгрызаj, дітвора.
 
А мы зары онь там што-та
ВыпЕма с-паттішка.
І за здаровЕ народца,
Шо губыть чы тіка ядка.
 
Шіва! Госпадзі Божанька!
Даj жа усім па тым лапк,
Шо надта гожа марковку
Вдосыць даець у7 заjц.
 
Маці бо Хто Гасподня.
Разве Ізіда кака.
Іль Калі, Дурга там в кавося –
Савмесна Вселенна свята.
 
Сіроты в Сіріі моськы ш.
Чого ж всэ всюды воjна?
Добрэ ж васьПітФаjУхць кобры
Всячэскых мухСульМан.
 
А вота j ізбранны кошкы:
Німа Палісцінцы Хрыста!
І вдуплюють хорошботы
Ваніщы с сфого хлыва.
 
Так баба чы вінавата,
Шо сын яе с автаматм?
Наверна, ящэ нікак.
Замала надрала рамашк.
 
...онь ва у Пінске в нас как
Ящыкыj щося замал п