Ты мні ны дывыся звэрху вныз.

Ты мні ны дывыся звэрху вныз.
Знызу хоть на пэршы букф зырны
 
Дыво прамо дывнэе: дывітэсь!
Зарыкы j Луна кудысь сорвысь.
Ібо жэ но в Ігора е жінка,
Прам-такы бы j в Леніна інжыр.
 
Мы ж тут заблудылыся ув гыцліj.
Так шо ось на факты всі тобі зь:
Прокопенко відае j іj Віды ш.
А ны то шо j Этіку сь Вылызн.
 
Вылызьмо ж щэ з раз ізь ям, норыцы:
Трэ ж, бы Колонтаj, колоты псів.
І да будэ воля комунізма:
Всі мужы а ну кладісь пад ніз!
 
Пырыдачыj ва у звір е стікы,
Шо ты озвыріеш сам вуш, Брысь.
Ну, чого ты от ны Фель Жылізныj?
Да і во ж твое усе прызы.
 
Скількы мы ны былысь об плотіща,
Ныц а ны выходыть сатаны ж,
Шо а во тут во бы ексь суjсітка
І ны продала шэ ізьбу сь жыдк.
 
... от, ну, дэ тут шо якыя німцы
Кучыща ж бавовны нагрыблы