У нас до Біаткы ш заjшов дінозавыр.

У нас до Біаткы ш заjшов дінозавыр.
І двэры аж выламав, ху
 
А мы тута сёння усе на іголках!
Ну, шось всё з долгом росчытатць не могу сь.
То нам кажуть, должын ты рублікыj з 8,
А то во вдруг шэ множ на двушк.
 
І вот ужэ j попа в мынэ гонды ватна.
Бо я ж всіх обідыв, дывы но в Восьмух:
Да я тобі j косу оддам зарэ з бабко!
Іш, блін, ны j пув-лі3 за буц!
 
Ны сныцьця ж ныколы ныекому Коці,
Шо він вуж по даху j по, гых, тупіку зь.
І но пожымае шэ руку вчастковыj.
А голкы ны j Тігру сь ны в сну ш.
 
О гэтак робыты з драпежны срачовні:
Воны ж зразу цэну казалы комусь.
Но не, ты, товарыш, ведь щось шэ проставыш.
А то j на закуску ны в дупц.
 
І тут узмолывся аж міj мусюльманін:
Аллаху міj святыj! Открыj жэ ігру!
І, да, кажуть суры, шо мы тут прыдурок,
А тоj во боец верныj Курц.
 
Ны знаjімо дне бо і чесу ув Бабы j.
І а ны по лунному календару ш
Всэ рушать но жебы тут во у Кентавра.
Тыпэр ны Макарра ж в7 друг.
 
І значыть, агрэсіі но і захватыj
Уж влад ожыдаj даж ф сыбэ на лугу з.
Бо мы шэ но вылупывсь гондэ у падлыj.
Ну, шо ж, прошу пана в конурк.
 
Мы ны показалы j донскому казаку с,
Шо в ёго і двэры а ныц на замку.
І вош ны ограбыть блошыныj хібары,
Дэ прэнтыj одных но 6 штук.
 
О гэтак в скупындіj однуть.
 
...ну, в корчыку ш баксы ростуть