В той, бесконечной смене декораций...

В той, бесконечной смене декораций...
Благодарю Автора
стихотворения
 
В той, бесконечной смене декораций,
Сплетающей начало и конец,
Я чувствую касание вибраций
Пока что не опознанных сердец.
Притихла мысль, горланят телефоны,
Полёт планет с орбиты не свернёт.
А пульс сердец ломая все каноны
Всё во Вселенной двигает вперёд.
 
 
 
У нескінченній зміні декорацій...
 
У нескінченній зміні декорацій,
В якій сплелись початок і кінець,
Я відчуваю дотики вібрацій
Ніким ще не упізнаних сердець.
Мовчать думки, голосять телефони,
Орбіти не міняються планет,
А ті серця ламають всі канони,
Й потроху Всесвіт рухаюць вперед.
 
Автор: Жиго Александр