Вдягнуло небо галактичну маску...

Вдягнуло небо галактичну маску...
Вдягнуло небо галактичну маску,
Білявий місяць зорює ріллю,
Ти розкажи мені на вухо казку,
А я з тією казкою посплю.
Бо я за нею неймовірно тужив,
Бо більше яв стрічалась на шляху,
Тож хай вона мені насниться, друже,
І сірий кіт походить по даху.