Я знаю де існує рай...
Я знаю де існує рай,
Не там, де янголи і хмари,
А де з бандурою Мамай
У божий світ пускає чари.
О ні, він зовсім не чаклун,
Хоча робити вміє чудо,
Володар голосу і струн,
І степовий козацький Будда,
Живого спокою творець,
Та ще й носій такого духу,
Що всемогутній Праотець
Його пісні тихенько слуха.