В період честі і хвали...
В період честі і хвали,
Коли здається це природним,
Не забувай про час імли,
І скрути дотики холодні,
Про те, ким ти раніше був,
І як просив у Бога сили,
І те, що Він колись почув,
Тебе святим ще не зробило.
Авторизация