У тихих нотах тихого району...

У тихих нотах тихого району...
У тихих нотах тихого району,
В який буденність і не загляда,
Я чую срібні вигуки Кремони,
І часу зупиняється вода,
Ідуть у безвість сирість і негода,
І неймовірний ловиться момент,
І кожен – Страдиварі від природи,
І кожен – неповторний інструмент.