Ты бач, шо понапысвав шыз сынку!..

Ты бач, шо понапысвав шыз сынку!..
Так я ж ёму щас гонды влад кольну!
 
Колы ты хоч вжэ з АнгелОМ погратысь
В якуюся Божэственну ігру сь,
То шо тут во, хыj, выкынуты братыку
Ёго ж зу7 ныкчэмну прамо буськ.
 
Ведь пышэ жэ зу7 дурныj товарыш.
Ну, шо гэто – назвав ж сынка аж фу...
Бо брытыj тоj Тылетко дурынь разве.
Да і ныц ны похож на прамо чукч.
 
І вот мы выкыдалы j удалялы
Усэ, шо пішэт ентот баламут.
Пока якаясь ручка ны шарахнысь.
Ну, так собі, сама, быз даj гуму.
 
Да! мы ны ходым по обрыву как бы.
І нас ны стырыжуть лярвыщыj жуть.
Бо хто дае отчота в службы святыj:
Діабол ці сідзіць у ва ілбу?
 
Но!.. піп од фсіх одводыть жа образу з.
Грыхы здыjмае навыть на ходу.
Іды і продолжаj лупыты j батька.
Ны чорт ны вырвэ лапыщу таку.
 
О гэтак во мы тыхо посцігаем
Дурну ж науку про і нісцітут,
Которыj мы закончыв ва в шызарні.
Дэ влад діагныз ставыть вам прыдурк.
 
...і вот гыдота дэсь кудысь быжуть