От нішо ж робыш бытто на лугу сь

От нішо ж робыш бытто на лугу сь
Впервые я себя не понімаю.
Что делать, ну, мне з гэтым шус3м гусь?
То він всэ прыбырае j вымывае,
То кажэ: да, блін, ну вас з вашым дуст!
 
Ну, ек успіты всэ, колы хозяін
Ны мае ны машыны, ны подружк.
І вот сыдыш собі – і хата скраю,
Шо навыть зном ны зjіздю до мамульк.
 
1 автобус! Вэчором но в турок.
А так – кружы по хуторах удвух!..
І покыль очутысься каль Гадючкы,
С тыбэ повытрасае дажыj вум.
 
А шо в сыловы! Хваjно вунь зя косым :
Пуд корынь, до пысочку. А косу
Тобі ж наклэплэ, мусытькы, тоj тоцькыj,
Шо выробыв іj ручкы до срачу.
 
Моя Марынка! Ах, стіхы мы пышым!
Так Аріадна прам хы3j ж за ту,
Шо дэся у Елабузы за шыjку...
Шоб і нікакіх большіj же j абуз.
 
Да. Кіна всэ такы мынэ колышуть.
І навыть зарэ вестіj рускых жду ш.
Усё покынув – раз тыософ ты вуж,
Політіканы хаj сыбэ хоть всруть.
 
І чес от у мынэ освободывся
Хоть на якэесь дыво. Бо в мозгу
Шэ Хтося шывылыть моі завіскы
І некыj вершык вам от хоть складу.
 
Ну, пЕмо чаj. Вычэраjім в ютубць.
А дым ны Путька гындэ мні в нору сь.
Дэнь зжарыв фсі покосы – хоть палы jіх.
Да, гэ, пожер утушать вам норыці.
 
...і от я тут прымірывся скосыты ш
Іj гэтэ дывко каль плотув