Пока вы грызлы гонды во горішкы,

Пока вы грызлы гонды во горішкы,
Мы дыво во змастачылы ля мас
 
Ітак, мы расказалі о Регіне.
Но кто она і где хоть роділась
Чы хто jіjі родітелі іс цырка ш,
Ны пёс ны j удосужывсь разузнать.
 
Чого ж кончеють пак самоубівством...
От это так вопрос вопросав, га?
А нафіга і гэтэ россудыты.
Да так!.. була стукачк.
 
Модэльныj бізныс. Разве дэ булы мы
Увпередзі шэ j прамо паріжан.
Мы ж дмухалкы оно: шэ j комунізму
Ны чорт і ны построів задарма.
 
Ах, мумі-тролькы! Как это ніловко ж –
Коб всё да посчытаты спакваля зь!
Бо разве е шэ ув шыза вінтовка.
К прымеру, хоть бык нотная чытрадь.
 
Её нашлі ж! І дэ вона? Сістронка,
Наверно, пуднажралась наркатьтя ж.
І а ны свынка толком ны всхотіла
Всэ ж розобрацца, как фома вмырла.
 
Нам главное ж – скандальчык вам ужарыць.
Бо гэто журналістыка у шпань.
А тута просто всё: 2 j 7 плюс – Марсык.
І гэто ны убіjство з-за угла.
 
Да. Бо j вона ж могла котов ужрать.
1 жэ з Югославіі продавсь.
І выложыв усе даж парнаграфк.
 
Так росчыталась банда с чудом славным:
Не в Скарпіона Сонцэ села ж прам.
І колдовская цыферка пітнастка
Наслала добру зграю сатанят.
 
...цветы тебе, свята Лорэнка наша:
Нікак севодня вуж 40ова