Тримайсь

Тримайсь
Тримайсь.
Ще трішечки терпіння,
Ще трохи поту
І трудів,
І буде вічне потепління
Опісля вічних холодів.
Льодовики, нарешті,
Зрушать,
Знесуть опору
Німоти,
І буде нове літо
В душах,
Але тепер вже
Назавжди.