Навіщо люди брешете мені?

Навіщо люди брешете мені?
Навіщо люди брешете мені
І дивитесь у очі безсоромно?
Відчую я всім серцем, у душі,
Що ви лукавить вмієте безбожно.
 
Навіщо нагло вводите в обман
Обіцянки кидаєте так просто?
Сьогодні ви звичайно владний пан,
А завтра доля скине вас із посту.
 
Бог нас створив на цій святій землі,
Щоб ми могли любов їй дарувати.
НЕсти добро і світло у пітьмі,
А не ламати душі через злато.
 
23.04.2018.