В гаю

В гаю
Як чудово гуляти в гаю,
Серед співу пташок, що лунає.
Відчувати природи красу,
Мовби тихо, спокійно вітає.
 
Тихий шелест дерев в вишині
Заворожує погляд таємно.
І здається в безмежній тиші
Спокій душу лікує приємно.
 
Час на мить зупиняє свій лік
Тихо каже тобі: "Все минеться!
Хвилю спокою збережи ти повік
І у відповідь доля всміхнеться".
 
15.04.2018