Мовчить доба, летять сузір’я...

Мовчить доба, летять сузір’я...
Мовчить доба, летять сузір’я,
Шукають натяки зорі,
Нові складаються повір’я,
І марять силою старі.
Якісь дзвенять перестороги
Від вчинків і можливих лих,
І є напевне десь і боги,
Але сьогодні не до них.