Вийшли зорі в далекий путь...

Вийшли зорі в далекий путь...
Вийшли зорі
в далекий путь,
Небо місяця ріже
ніж,
Я у всьому шукаю
суть,
Навіть там, де її
на гріш,
Навіть там,
де шукать дарма,
Й загадковості чути
сміх.
Тільки розум уже
дріма,
І думки замітає
сніг.