С Пукстом в капусты рыбак

С Пукстом в капусты рыбак
Гоздеj іскал
 
В общем-та, кажеца, вроде бы,
С Пукстам мы тут не споріма:
Рыбка сама жэ спаjмалася.
Ну, тіпа карася ж.
 
Вот мы, ну, скажем, поможем
Гонды во дідовы в дровах. Бо...
О! Ты нам заграеш же j?
Ну, даваj но вынось!
 
Скіль взевся тоj заjіць тут...
Ну, зов7, в жэсць, пЯныj вэсь.
А скачэ!.. прызнаjтэся,
Він бачэ воротц?
 
Не! Я знаю, в будізмовы
Гэтак ныек і ны выjшло бы-к,
Шоб бык да топірыку
Враз вам шалабан.
 
Шо мы тут нарізалы!..
Вам, можэ, j ны снылось щэ.
120, мо, досочок
Вырвав сам аж Коток!
 
Э! А!.. ха, гоздіj-то
Ныц пры строjцы ж ны водыця.
Ну, ржевых, московскых.
Шо гнуцьця – прам страх!
 
Ну, j тыя фсе гоздічкы
Прафесар з Дастоева,
Лев по гороскоповы,
17 гаж раз увдубась назад!
 
Бо, ну, здесь, уф дедушкы,
Нету ны j 7ечэк.
А трэба ш довжезныя!
Бо як это как...
 
Сміх гондэ вам, га?
Ну, нету конца ні краю
Пырыделкам хозяінав.
Бо 1 строів срача вроде,
А другыj прам веранд.
 
Так шо гоздічкав мы от3мав:
От прыбыраjіш пудпілочкы,
А тут і в руці – крычы.
А пуд ногу ны хоч ржевыj гвоздь?
 
Туча jшла – прамо с Чэрвана!
Чорная! Смертельная!
І я... шо... гы! Смыевся з нэj?
Нет, поговорымш.
 
Вот і барыш:
За хлів 1, втарыj...
За бензін, за 3скы, молоткы, сокірі.
Одна пылка зь чого но стоіт.
 
А дело-то пока всё ны закончано.
І длыця гэ усё дэсь з місяць чы 3.
Так бы j рымонт да поладка ізбы.
Всё 41 года ш родыння.
 
...ну, і насчот карася. Рыбынку ту я j споjмав.
Ніч наступае, а ужінать?
Ну, вот: смытана із супу.
а мы хотів шэ j с капустк
салатык жувнуць.
 
///о так прымерно і прыкладно
Робымо мы j на дровітні в пуньць