Придумайте цукеркові дощі...
Чому нема цукеркових дощів,
А також шоколадно-мармеладних?
Хто казку не придумати посмів?
Скажіть, хіба це було надто складно?
Зробіть хоч щось, не будьте мов дуби,
Є їх і так мільйонами по світу,
Ідеш по лісі – там одні гриби,
І жодного льодяника на вітах!
Тож годі вам шукати бариші,
Ловити одне одного на слові,
Придумайте цукеркові дощі,
А разом з ними можна і тортові.