Про те, що реально важливо...
Про те, що реально важливо,
Без чого прожити непросто,
Відверто сказати б змогли ви,
Спустившись з вершин свого зросту?
Навіщо вам магія слави?
В простому відчуйте потребу,
Бо там, унизу, теж цікаво,
Не гірше, ніж в вашому небі.