Так. То ты ужэ ув інтырнэть?

Так. То ты ужэ ув інтырнэть?
То вузнаj скореj про ведьм
 
Еслі хочеш ты чево-та взять,
Это сразу жэ весьма до мяск.
Ты но вота проплаты заказ.
І ныма в тыбэ j рубля.
 
Эті люді подурелі фсе.
Ныц ны відають ны j про сыбэ вж.
Бо куды ты, дорогыj бызмэнь,
Міраjіш оно мышэj.
 
Ведь всё простынько так. Но а во
Взьмы тіпа жэ от коровок 100
Капліj 20 молочка-смытан
Да j покашліваj слегка.
 
Есця чысточка во в мясніков:
20 лі3j но ув місяць шоб
Ты потегував, ах, міj дедок,
Крэпк настоечкы жыдовск.
 
Ну, а коб тобе всё помогло,
Ты сегодня жэ, до 2 часов,
Закажы о гэтоj валідолк.
А то згынэ вэсь-усёj.
 
В нас мошэннікыj ны развылось.
Вот шэ ёсця тут в Яновь Бероз.
Закажы, міj дурачок, шо хоч.
Да j іj плюj ув потолок.
 
Гондэ во в деревню нам завозь
Всё j шо нада, шо ты, да, в колхозь.
Ты іды возьмы хоть чаjнічок.
Ну, малэнькыj, заварноj.
 
Чы j купы собі с пар рубашок.
Шэ j із лёну чы і хлопка товст.
Го! Куда ты! У паночкыj ё
Навыть свеженькіj в банц мёд.
 
Опшым, дідко міj в тырнэт заліз
І сыдыть собі кропы’ть но ліс.
Бо ж колы спускаеш смолку с хвіjк,
Ныц товді в корі j жучків.
 
Но!.. Хо-хо! Да срэсфо е j на то ж:
Ось на дусту да путсып с вадоj.
І вдыхаjце, пане масквічы,
Сфіжыj воjздух у вампір.
 
...вот шо гэто в нас такэе? Бэз.
Но...с Сіона прама вжо