Когда закат терзает день,

Аудиозапись

То это ж ты ужэ слыпэньк.
І чо ты прыстаеш да пень.
Ведь он жа очынь дабрадзеjн.
 
І от мы гондэ і плытэм
Ужэ ж шо хочымо ля ж дзефк.
А то у жопы дзікалон зь
Аж заванялі ад Васьмёрк.
 
Мы шэ ны знаем ны j Мышэj ж,
Которы j Коцю бы да ф шэj.
А шо касаеца Бычкоф,
То, о, це Цігру прама зь ровнь.
 
І от Ката уш ф катаФалк п...
Пынёк осовыj зе j дыркач:
Ты чё мне сопельКі зь на нос!
Да я ш ось зарэ 100 ментов.
 
І мы, Пітак із пЕтаков,
Всево ліш навсево авёс.
І ты куда, мол, щэрыш рот
Сукпроць гаспод пузов.
 
І мы тут сів ажны j на пліт
Коло жэ гонды во Весів, х.
Дак это ш німцёвыj насест!
Ты что мне, Бармалеj!?
 
Ах-ах, а я жэ ныц Стрылэць!
І а ны вжару морды пЕн
Ны і звоночк ля супакоj:
Хаjль гітлера несёш?! І мы ужэ сав7 ДымЕн:
Счас! Прыдэ сотня псэj!..
 
Такы булы в нас, бало, дні
В агромнаj сатаныщ.
Колы здурілы всі колкы даж од гурків святых.
Забылы ж сфынцы лыч.