Мы ж ніндзя шэ гондычкы, в общым, в цара.

Мы ж ніндзя шэ гондычкы, в общым, в цара.
А шо нам памахіваць скалк
 
Мы тута ослэплы аж в фото-шопах.
Да і порышылы ужрать шалабан.
Бо шо тут с пар дошочок падпілаваць.
На то ж і філосаф ты, Вась.
 
І вот туды-сюды – ага, смехата!
Ныма ж ны срументыка навыть в Кота.
Да і, гы, тут пЯні зь чынілі хлыва j.
І дырок ныдэ, ны j труха.
 
І покіля с кілё ковбасыj ны ввальш,
Тобі і поладыть усэ тая банд.
Да ведь спіціяльно оставлять хвоста.
А ты ек вуж хоч в зыму, батьк.
 
Смыюцьця над дідком оно: ты заграj!
А мы зары будымо j в будынь і в свят
До сёмого поту валыты сараj.
Бо нащо він здавсь, гэткыj хлам.
 
Ну, j вот отщыпнулы собі караваjк.
І ты но шукаj тых галганыj хоть с псарнь.
А ны табе щасцеjка – вот дэсь уж в матк
За водку маjструють срача.
 
Паетаму сь Ёгы j рышылы слегка
Мал пазабавлятыся з гозьдямы вжа б.
Наjшлы 3 фанеры да в жэсьць і вбабах.
Шоб но ны розвальсь зовсь стына.
 
Ну, ржевыё мыскыё вкрыеш веть дах.
О так і мы гондычкы каксь.
 
Но... діло якэ хоть да трэга ш і нам.
А ны но сыдіты в компазь.
Погрілыся крошкы да j ужын Кентавр
Заделал с капусткы j цыбах.
Ну, шэ дэсь щавЮ выдрав с травк.
Голіjі одны ж на ноч влад.
 
Оj, ну, шо вжэ далыj казав б!..
Пуд яблочко j хлібця-то капль.
Да выручыв бес: ваты вклав.
Такы ж у лавць нынь времіна.
 
...гоп - бач: мы j зловыв во ш буська