Бді, дурак, ны проспы.

Бді, дурак, ны проспы.
Бо прыдуть шэ пынькы
 
Эх, а нащо нам СССР!
Мы і так ужэ вдзёвбалы ж всэ.
Так шо жыдкыj 1 тілігент
Влад запрег вас, тылетк.
 
Мы нарочно прыдумалы техст.
Ну, шо болен якыjся студент.
Бо ж тоj мішка шэ міг бы в евреj
Палучыць эдэльвеjс.
 
Зарэ мы тут во підымо в лес.
Да j огнём спалым рускые сресв.
А тут вышло всё наоборот:
Гопа! Стоj! Хто ідэ?
 
Да колы ж-то було б, щоб прогрэс
Раптом-вдруг голоблем по плычех.
Так шо, нет, Горбачов враг в сучок.
Хто ж свободу дав слов.
 
А і нават компЮтыр ты п смог
Заграбастаты в рыжых казлов ж.
І вкрепіць абарону в7 добр,
Хто за правду клал лоб.
 
Но мы відзім адзін ліш пракол
У ва всём. Бо і сінтэз в папков ш.
Эвалюцыя ж двіжэцц рывком.
Не спіралькаj, ты шо!
 
Хто ж аткрыл-та всю совесть вавков?
Алі j не была ліс хі3х в псов?
Хто печатал аткрыта Ліст Бож.
Да, ха-ха, Рэрых злоj!
 
Всё вець лёхка j ды прост паддаёцц.
А ты jды да сазнаніе то ж
Просвыты да расшыр до красы
Всеj Вселеннаj в глухых.
 
Нет ні в чом квадратуры ілжы.
Бы j іj зарыкы гындэ у крыкс:
Да мы вот ш – шырым мозг!
І пошлы чорны зверы по школц.
 
...вот шо можымо мы шэ впыкті.
Стрійный ліс на Пінці