А де б мені таку дістати силу...

А де б мені таку дістати силу...
А де б мені таку дістати силу,
Таку непереборну часом міць,
Аби донести гідність до могили,
Не спокусившись звабою дрібниць?
Щоб я зумів пройти свою дорогу,
Ковтаючи трудів гарячий піт,
Побачити в кінці, нарешті, Бога,
І повернути даний Ним кредит.