Ви можете бути різними...
Ви можете бути
різними,
Всілякою міряти
мірою,
Та прошу,
не будьте залізними,
З холодними душами
сірими.
Підтримуйте пісню
і бесіду,
Живіть, не шкодуйте
взаємності,
Додайте-но кольору
всесвіту,
Він теж полюбляє
приємності.