Холодне блищить залізо...
Холодне блищить залізо,
Пророчить криваву лють,
І котиться день донизу,
Й життя добігає путь.
Хапають повітря коні,
Чека на смертельну мить,
Ненависть тепер в законі,
Допоки небесне спить.
І множаться цим потвори,
Дітиська лихих стихій.
Он ворог іде. Вже скоро
З’ясуємо, хто правий.