Пробач

Пробач
"Пробач мені"-прошепотіли губи...
І небо розлетілось на шматки...
"Пробач мені"... Так холодно і грубо,
Як дотиком безжальної руки.
 
"Пробач... Я йду... Не треба зупиняти...
Ти ще полюбиш сильно,назавжди..."
Пусті слова,не треба їх казати,
Ти краще помовчи і просто йди.
 
"Пробач мені" сьогодні забагато...
Це прірва із обірваних надій,
Це наче крила раптом обірвати
І геть жбурнути душі наших мрій.
 
"Пробач мені...-тепер це навіть смішно,-
Ти не турбуйся... Ти лише не плач..."
Коли душа ридає безутішно,
Нащо мені,скажи,твоє "Пробач"?
 
26.04.2011