Вийшов місяць тихою сторожею...

Вийшов місяць тихою сторожею...
Вийшов місяць тихою сторожею
Над моїм надломленим життям...
Відпусти мене, любов непрошена,
Я тобі взамін усе віддам.
 
Не тримай солодкими лещатами,
Бо на тебе права не дано.
Як себе даремно не втішатимеш,
А разом не будем все одно.
 
Не тримай мене, байдуже граючись,
Вже не вірю ніжності долонь.
Просто він, і сам того не знаючи,
Серце захопив у свій полон.
6.08.2014р.