Замріяна музика...

Замріяна музика...
От чую, що добре,
От чую, що вчасно,
От чую, що це і потрібно мені:
Замріяна музика,
Тиха, прекрасна,
Історії каже
Свої неземні.
І те, що цим світом
Ще ходить свавілля,
Яке відпустили на волю чорти,
Уже не важливо,
Бо музика – в силі,
І більше немає
В душі пустоти.
 
 
(реакція на коментар до позавчорашнього вірша)