У пустелі Атакама...

У пустелі Атакама...
У пустелі Атакама,
Де в дощів немає сил,
Виє вітер дикі гами,
І гарячий носить пил.
Там не водяться події,
Там закляк навіки світ,
Тільки ящірки і змії
Залишають часом слід.
Там не вимолиш спасіння,
В небесах мовчить Отець,
І повзуть надвечір тіні,
У яких нема сердець.