Бальна зала. Луна. Паркет.

Бальна зала. Луна. Паркет.
Бальна зала. Луна. Паркет.
Притомивсь клавесин в кутку.
Витанцьовує згад балет,
Обіймаючи тінь крихку.
Промінь сів на квадрат стіни,
Залишивши в думках сліди.
Чути шерех. То просто сни,
Що не хочуть нікуди йти.
Десь подівся вантаж годин,
І пророчиться мед утіх,
Та навіщо, як я – один,
І повітря в руках моїх?
І немає кому тепер
Прочитати якийсь сонет,
Непосидливий світ завмер.
Бальна зала. Луна. Паркет.