Я ДО ТЕБЕ ПРИЙДУ…(присв.ДАЧ)

Я ДО ТЕБЕ ПРИЙДУ…(присв.ДАЧ)
Я до тебе прийду серед ночі
Ніжним,теплим,цілющим дощем.
Поцілую вві сні твої очі –
А вуста ж бо палають вогнем…
 
Я до тебе прийду на світанку,
Вітерцем до волосся торкнусь.
Побажаю щасливого ранку,
Промінцем до грудей пригорнусь.
 
Я до тебе прийду пообіді –
На весь день у душі поселюсь,
І у серці, що кольору міді,
У твоєму навіки згублюсь…
 
Я до тебе прийду понадвечір
І постукаю тихо в віконце…
Приголублю я поглядом плечі.
І зігрію тебе ,наче сонце!..
 
Я до тебе прийду в час негоди
І зомлію в обіймах коханих…
Добровільно зрікаюсь свободи,
Щоб в руках відродитись жаданих.
 
Я до тебе прийду в літню спеку
Джерельцем, озерцем, водоспадом…
І хоч зараз від тебе далеко –
Повернусь почуттів зорепадом!
 
Я до тебе прийду – дочекайся!
Милий, любий, єдиний,коханий!
Ти зі мною навік залишайся,
Бо з усіх ти найбільше жаданий...
 
 
10.05.2018р.