Сад побілів

Сад побілів. Не сивина. Не думай.
Шалений цвіт, що грає навесні.
Говорить небо у його відлунні.
Цей шепіт чути навіть і мені.
 
Колосить вітер листя у просторі.
І буйність трав говорить про життя.
Яке воно палке в жагі до волі.
Серед земного плинного буття.
 
Яке ж то чарівне його створіння.
В коротку мить - а вкладено з небес.
Його снага, його чутке тремтіння.
Як сьоме диво, дане із чудес.