Сита брехнею

Сита брехнею
"Сита брехнею"

Не тримала в долонях твоє кохання,
але вірила в хеппі єнд.
Щиро дякую за страждання...
Аж тошнить від твоїх легенд!

Ти чудово готуєш, грішний!
Вдосталь наїлась брехнею!
До болі в грудях мені смішно...
Ти напевно і зараз з нею?

Заспокійливий чай.
Мята, ромашка, меліса.
Вибачай.
Але милий...
Іди ти, до біса!