22 березня

22 березня

Аудиозапись

На все у світі Божа воля.
Нами правлять небеса.
Збіг обставин, може - доля?
Ні, це просто чудеса!

Гайда під дощем гуляти?
Відміняю чорні смуги!
Календарик щастя дати?
Тож сьогодні двадцять друге.

І дарма, що у березні - сніг.
Зігріває чай. Та погляд.
Ми загубимось серед книг.
Мені добре, коли ти поряд.