Память - сука

Память - сука
"Відпусти своє минуле."
Сказать легче, ніж зробить.
Стільки часу промайнуло...
Пам'ять - сука!
Ще болить.

Відчини дверцята в душу,
більш не сип на рану сіль.
Посміхатись себе змушуй!
Потік щастя змиє біль.

Озирнись назад востаннє
і подякуй, за той досвід.
Сніг в душі нехай розтане!
І  впусти весну у гості!