МОЯ ФОРТЕЦЯ .

МОЯ ФОРТЕЦЯ .
МОЯ ФОРТЕЦЯ .
 
Моя сім'я – мій дім, моя фортеця!
 
Це чистий подих золотих ланів.
 
Барвінок біля хати ,що плететься,
 
Тут розмаїття незабутніх днів!
 
Моя сім’я – це скарб… Це діаманти
 
Підтримка, розуміння… Це добро!
 
Писатиму про неї фоліанти,
 
Аж доки не знесилеться перо!
 
 
Моя сім’я – дитинства світлі мрії,
 
Це дерево родинне на стіні…
 
Це світлі думи та мої надії,
 
Долоня тепла мамина вві сні.
 
Моя сім’я-це теплий запах дому
 
Від пирога, стоїть що на вікні…
 
З ромашки чай, що зніме денну втому,
 
Турботи тата, мамині пісні!
 
 
Моя сім’я – це рай в саду з квітками,
 
Це сонечко, мені завжди привітне.
 
Високе небо з ясними зірками,
 
Це місце, що притягує -.магнітне.
 
Моя сім’я – після дощу веселка,
 
Що знову надихає на життя…
 
Мелодія… Калинова сопілка,
 
І путь моя в щасливе майбуття.
 
 
Моя сім’я – родини рідне коло.
 
Згуртованість та вірність кожен день,
 
Не зраджу я свою сім’ю ніколи,
 
Вона – вінок із щастя та з пісень!
 
Моя сім’я – зоря, що не згасає!
 
У серці брат, і донечка, й батьки!
 
Рідніших на землі людей немає.
 
Тепло родинне гріє нас віки!
 
6.05.2018р.