Я грав дощову колискову

Я грав дощову колискову
Я грав дощову колискову,
Краплин вислуховував дзвін,
Хиталася світу основа,
І сон піднімався з глибин.
Не чулось порожнього страху,
Й до всього голодного зла,
І був я немов черепаха,
Бо вічність скрізь мене текла.