Під дотиком щоденних аритмій...

Під дотиком щоденних аритмій...
Під дотиком щоденних аритмій,
Під поглядом небесного світання,
Я проживаю вік пекучий мій,
Неначе вперше й нібито востаннє.
І на крихкі бажання ворожу,
На сподівань спокусливу тендітність,
І янголи відсовують межу,
І у пітьму іде одноманітність.